Sweet Chilli Sauce



Homemade sweet chilli sauce, is very simple to make, is fantastic as a dip for finger foods.








Ingredients:
1 clove of garlic
10 red chilli peppers
1/2 cup of honey
3/4 cup of water
1/4 cup vinegar
1/2 Tbsp salt
1 Tbsp cornstarch
2 Tbsp water

 Chop up chilli and place in a small food processor. Add chopped chilli, garlic, and all ingredients into a saucepan. Heat on medium till the boils. Cook about 5 minutes. 

Mix cornstarch and 2 tbsp water in a small bowl and mix well. The cornstarch mixture whisk into the chili sauce and simmering for a 2-3 minutes. Remove from heat you can store in the glass jag.
Store sauce in the fridge.


Domowy sos chilli jest bardzo łatwy do zrobienie, świetnie pasuje do różnego rodzaju przekąsek. 


Składniki
1 ząbek czosnku
10 czerwonych papryczek chilli
1/2 kubeczka miodu
3/4 kubeczka wody
1/4 kubeczka vinegar
1/2 łyżki soli
1 łyżka mąki ziemniaczanej
2 łyżki wody.

Posiekane chilli należy włożyć do małego food procesora. Potem dodać chilli, czosnek, i wszystkie składniki do małego garnka i na średnim ogniu gotować, że będzie wrzeć. Gotować około 5 minut. 
 
Dwie łyżki mąki ziemniaczanej pomieszać z łyżką wody, i wlać do sosu chilli, mieszać aż wszystko będzie miało konsystencję rozwodnionego kiślu. Zdjąć z ognia przelać najlepiej do szklanego słoiczka, a kiedy wystygnie wsadzić do lodówki.