When it comes to avocados, I can admit that I am addicted. Avocado contains oleic acid, so it lowers cholesterol and potassium contained in avocados regulates blood pressure.
Jeśli chodzi o awokado to jestem uzależniona. Awokado zawiera kwas oleinowy, który obniża cholesterol. Zawiera też potas, który reguluje ciśnienie krwi.
Ingredients:
1 avocado (medium to large)
juice of 1/2 lemon
1/4 teaspoon salt (or to taste)
1 pinch cayenne pepper (optional)
1-2 tbsp extra virgin olive oil
basil leaves
juice of 1/2 lemon
1/4 teaspoon salt (or to taste)
1 pinch cayenne pepper (optional)
1-2 tbsp extra virgin olive oil
basil leaves
How to make:
Scoop out the flesh of one avocado and
put it into the blender. Add lemon juice, salt, and cayenne pepper and basil leaves then blend together. With blender running, add olive oil slowly. Stop it periodically to ensure all
ingredients are blending properly. Puree to a smooth creamy mixture.
Składniki:
1 duże awokado,
sok z cytryny,
1-2 łyżki oliwy
sól
pieprz
kilka listków bazylii
Jak zrobić:
Przekroić awokado na pół i wyciągnąć z niego miąższ, włożyć do blendera. Dodać sok z cytryny, bazylię, posolić, popieprzyć. Potem dodawać oliwę. Należ blendować, aż powstanie jednolita masa, przypominająca majonez. Przełożyć do słoiczka i gotowe. Można dodać do jajek, do sałatek na kanapki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz